Göteborg

Nu har jag varit i Göteborg och hälsat på min andra matte. Vi åkte bil och det tog väldigt lång tid, 7 timmar men då fick jag gå ut och rasta på många ställen. Ju längre vi åkte desto mindre av det vita på marken. Till slut fanns det nästa ingenting kvar och då visste jag inte vart jag skulle kissa. Matte fick leta upp det där vita åt mig annars var det ju som att kissa inne på golvet och det får man ju inte.
När vi kom fram blev  jag som vanligt behandlad som en katt.
På kvällen åkte vi till ett stort hus där jag fick åka hiss och sen sov vi alla i samma rum, det var väldigt mysigt. På morgonen satte jag en blöt nos på min stormattes nos.
På lördagen fick jag väldigt mycket social träning som min matte säger. Jag fick åka buss för första gången i mitt liv, men det var inget konstigt med det.
Sen gick vi in i Nordstan som är väldigt stort med en massa affärer. Matte försvann och jag och husse fick vänta ett bra tag. Jag passade på att vila en stund.
Efter det fick jag träffa på bussar på räls eller spårvagnar. Vi åkte ingen den här gången men det såg rätt ok ut.
Vi promenerade vidare och träffade en massa vänliga människor som undrade om jag var en Laggoto och det är jag ju.
Nu började jag bli trött så då tog vi båten hem till Malin och Martin. Skönt med havsluft i pälsen.
På kvällen fick jag träffa Max som var väldigt liten. Först visste jag inte riktigt vad det var men det var ju en hund. Vi lekte lite, sen mumsade vi på hundgodis. På kvällen åkte jag buss igen tillbaka till hotellet.
På söndagen åkte vi hem. Jag var så trött att jag sov nästan hela vägen hem.
Min matte säger att jag är en väldigt duktig hund och numera resvan!!!




Övningskörning



Kan pappa Lasse så ska väl jag också kunna lära mig. Än så länge har jag lite svårt med att se ut och gasa samtidigt men det kommer nog när jag blir lite större.

RSS 2.0